Over Peter Henssen

Alies Bijsterbosch was als verpleegster geïnteresseerd in de zorg voor stervenden en overledenen. Later kreeg ze ook belangstelling voor rouw en rouwverwerking. Ook als vrijwilligster begeleidde Alies stervenden en rouwenden. Haar wens in de uitvaart te werken ging in vervulling toen zij bij Peter Henssen de laatste zorg voor overledenen op zich nam. Alies heeft een luisterend oor en een warm hart.

Peter Henssen was eerst werkzaam in de zorg voor militaire oorlogsslachtoffers en veteranen. Hij was ook vrijwilliger bij Slachtofferhulp. In 1998 stichtte hij een klein uitvaartbedrijf. In zijn beroepsvisie staan zorg, toewijding en persoonlijke betrokkenheid centraal. Met zijn rustige optreden is Peter een prettige gesprekspartner. Naast de praktische kanten van een uitvaart kan hij eventueel ook een toespraak houden of een gedicht voordragen.

Alies en Peter werken als duo vanuit de gedachte dat zij zo meer bieden dan solistisch werkende collega’s. Zij staan nadrukkelijk open voor alle godsdiensten en levensbeschouwingen. Alies en Peter zijn getrouwd.

meer informatie:

- Crematie in Amersfoort regelen

- Begeleiding tijdens de uitvaart